ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΓΕΝΕΤΙΚΗΣ

03 Sep ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΓΕΝΕΤΙΚΗΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΓΕΝΕΤΙΚΗΣ

(ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ)

 

 

 

ΟΙ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΜΑΘΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΓΕΝΕΤΙΚΗΣ (ΘΕΩΡΙΑ ΚΑΙ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ) ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ ΤΟΥ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΤΟΥ ΑΚΑΔΗΜΑΙΚΟΥ ΕΤΟΥΣ 2019-20 ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΑ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΨΗΦΙΑΚΗΣ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑΣ ΖΟΟΜ ΤΗΝ

 

 

ΤΡΙΤΗ 8 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΚΑΙ ΩΡΑ 13:00 – 14:00

 

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ:

 

13:00-13:30 ΘΕΩΡΙΑ

 

13:30-14:10 ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ

 

 

ΟΛΟΙ ΟΙ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΑΝΕΞΑΙΡΕΤΩΣ ΤΜΗΜΑΤΟΣ (π.χ. Τμήμα Γεωπονίας ΔΙ.ΠΑ.Ε., Τεχνολόγων Γεωπόνων ΑΤΕΙΘ, Παλαιό Τμήμα Φυτικής Παραγωγής ΑΤΕΙΘ,  Παλαιό Τμήμα Ζωικής Παραγωγής ΑΤΕΙΘ) ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΝΔΕΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΨΗΦΙΑΚΗ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ ΖΟΟΜ με όνομα χρήστη το ονοματεπώνυμο τους και τον Αριθμό Μητρώου τους.

 

 

Ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΤΗΣ ΨΗΦΙΑΚΗΣ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑΣ ΖΟΟΜ ΘΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΤΜΗΜΑ.

 

 

ΑΠΟ ΤΗΝ ΨΗΦΙΑΚΗ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ ΖΟΟΜ ΘΑ ΣΑΣ ΔΟΘΟΥΝΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ (LINKS) ΓΙΑ ΤΑ ΤΕΣΤ ΤΩΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ. Η ΕΞΕΤΑΣΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΠΟΛΛΑΠΛΗΣ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΜΕ ΑΡΝΗΤΙΚΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΔΙΑΡΚΕΣΕΙ 30 ΛΕΠΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΕΤΑΣΗ ΤΟΥ ΘΕΩΡΗΤΙΚΟΥ ΜΕΡΟΥΣ ΤΟΥ ΜΑΘΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ 40 ΛΕΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑΚΟ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΑΘΗΜΑΤΟΣ.

 

ΠΡΟΣΟΧΗ

 

 

 

  • ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΦΑΣΗ ΤΟΥ ΤΕΣΤ ΘΑ ΣΑΣ ΖΗΤΗΘΟΥΝ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΑΣ. ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕΤΕ ΤΟΝ ΟΝΟΜΑ ΣΑΣ, ΤΟ ΕΠΩΝΥΜΟ ΣΑΣ, ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ ΜΗΤΡΩΟΥ ΣΑΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ E-MAIL. ΜΟΝΟ ΕΝΑ ΓΡΑΠΤΟ ΑΝΑ ΦΟΙΤΗΤΗ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ. ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ (ΔΥΟ Ή ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΤΕΣΤ) Ο ΦΟΙΤΗΤΗΣ ΜΗΔΕΝΙΖΕΤΑΙ.

 

  • ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΡΩΤΗΣΕΩΝ.

 

  • ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΤΕΣΣΕΡΕΙΣ (4) ΛΑΘΟΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΑΦΑΙΡΕΙΤΕ ΜΙΑ (1) ΣΩΣΤΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ.

 

  • ΚΑΝΕΤΕ ΥΠΟΒΟΛΗ ΤΟΥ ΤΕΣΤ ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΕΧΕΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΕΙ ΤΟ ΤΕΣΤ.

 

  • ΕΑΝ ΤΟ ΤΕΣΤ ΔΕΝ ΥΠΟΒΛΗΘΕΙ ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ ΠΡΟΚΑΘΟΡΙΣΜΕΝΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΔΕΝ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΕΜΠΡΟΘΕΣΜΗ Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΡΑ Ο ΦΟΙΤΗΤΗΣ ΔΕΝ ΒΑΘΜΟΛΟΓΕΙΤΑΙ.

 

 

 

ΚΑΛΗ ΣΑΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑ

 

Ο ΔΙΔΑΣΚΩΝ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ