ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟΥ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΑ ΘΡΕΨΗΣ ΑΓΡΟΤΙΚΩΝ ΖΩΩΝ

08 Jan ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟΥ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΑ ΘΡΕΨΗΣ ΑΓΡΟΤΙΚΩΝ ΖΩΩΝ

ΑΤΕΙ Θεσσαλονίκης

Τμήμα Τεχνολόγων Γεωπόνων

 

 

Θεσσαλονίκη, 7 Ιανουαρίου 2019

 

 

Θέμα: Διδάσκων Β. Μπαμπίδης: Ανακοίνωση εξετάσεων Εργαστηρίου «Φυσιολογία Θρέψης Αγροτικών Ζώων»

 

Μετά την ανακοίνωση για αναστολή μαθημάτων την Τρίτη 8 Ιανουαρίου (δείτε https://www.teithe.gr/anastoli-leitoyrgias-ateith-gia-deyte-2/), οι εξετάσεις του Εργαστηρίου του μαθήματος «Φυσιολογία Θρέψης Αγροτικών Ζώων», με διδάσκοντα τον Δρ. Β. Μπαμπίδη, θα γίνουν σε 2 Τμήματα Εξετάσεων, στις αίθουσες 19-20 του κτιρίου της Κατεύθυνσης Ζωικής Παραγωγής, ως εξής:

1) Τρίτη 15 Ιανουαρίου 2019, στις 11.00-12.00.

2) Τρίτη 15 Ιανουαρίου 2019, στις 12.00-13.00.

 

Οι φοιτητές, που παρακολούθησαν το Εργαστήριο με τον κ. Μπαμπίδη κατά το τρέχον Χειμερινό Εξάμηνο 2018-2019, καλούνται να προσέλθουν για εξετάσεις στο αντίστοιχο Τμήμα κατά το οποίο παρακολούθησαν το μάθημα.

 

Για τους παραπάνω φοιττηές, η Επαναληπτική Εξέταση του Εργαστηρίου του μαθήματος «Φυσιολογία Θρέψης Αγροτικών Ζώων» θα γίνει μαζί με τη Θεωρία του μαθήματος, την ίδια ημέρα και ώρα και στις ίδιες αίθουσες.

 

Όλοι οι φοιτητές μεγαλυτέρων εξαμήνων που θέλουν να δώσουν εξετάσεις, έχουν δηλώσει το μάθημα και το έχουν παρακολουθήσει σε παλαιότερα εξάμηνα, καλούνται να προσέλθουν στην Εξέταση του Εργαστηρίου του μαθήματος «Φυσιολογία Θρέψης Αγροτικών Ζώων» που θα γίνει μαζί με τη Θεωρία του μαθήματος, την ίδια ημέρα και ώρα και στις ίδιες αίθουσες.

 

 

 

 

Ο Διδάσκων

Δρ. Β. Μπαμπίδης

Καθηγητής